Samenwerking

Omdat wij voorstander zijn van een kwaliteitsvolle en integrale patiëntenzorg voorzien wij een multidisciplinair team in onze praktijk ter ondersteuning en begeleiding van onze patiënten. Wij werken samen met volgende paramedici:

Mattias De Coninck

Klinisch neuropsycholoog

Bij Mattias kan u de verschillende cognitieve functies (aandacht, geheugen, planning en organisatie, …) laten onderzoeken. Daarnaast kan u bij hem ook terecht voor cognitieve revalidatie en neuropsychotherapie bij de verschillende hersenaandoeningen. In samenwerking met het Centrum voor Neuropsychologie.

Aanwezig op: woensdagvoormiddag t.e.m. juni 2021

Telefoonnummer: 0474/12.22.19

E-mailadres: mattias.de.coninck@cvnp.be 

Website: www.cvnp.be

Tarieven:

  • Neuropsychologisch onderzoek: €250

  • Neuropsychologisch onderzoek met dementienomenclatuur: €150 (ten laste van de patiënt) + €110,87 (nadien integraal terugbetaald)

  • Neuropsychologisch consult: €60 (intakegesprek €70)

  • Opstart cognitieve training: eenmalig €25 voor het abonnement

Mattias De Coninck Klinisch Neuropschycholoog

Fatima Astite

Diëtiste

Bij Fatima kan u terecht voor voedingsadvies op maat, gebaseerd op wetenschappelijke studies. Zij studeerde af als diëtiste in 2019. U kan bij haar terecht voor voedingsadvies bij verschillende neurologische aandoeningen (bv. CVA, Ziekte van Parkinson, ...), maar ook bij diabetes, maag- en darmklachten, etc. Daarenboven kan zij u helpen met advies omtrent een gezonde voedings- en levensstijl. In 2004 studeerde zij af als biologisch en farmaceutisch laborant, waarbij zij door haar werk in de apotheek eveneens kennis heeft over de combinatie van voeding en medicatie.

Aanwezig op: dinsdagavond

Telefoonnummer: 0483/81.93.48  

E-mailadres: dietiste.fatima@outlook.com

Tarieven: 

  • Eerste consultatie (60min): €50 

  • Tweede consultatie (30min): €35 

  • Opvolgconsultaties (20-30min): €25 

unnamed.png