top of page

Samenwerking

Omdat wij voorstander zijn van een kwaliteitsvolle en integrale patiëntenzorg voorzien wij een multidisciplinair team in onze praktijk ter ondersteuning en begeleiding van onze patiënten. Wij werken samen met volgende paramedici:

Fatima Astite

Diëtiste

Bij Fatima kan u terecht voor voedingsadvies op maat, gebaseerd op wetenschappelijke studies. Zij studeerde af als diëtiste in 2019. U kan bij haar terecht voor voedingsadvies bij verschillende neurologische aandoeningen (bv. CVA, Ziekte van Parkinson, ...), maar ook bij diabetes, maag- en darmklachten, etc. Daarenboven kan zij u helpen met advies omtrent een gezonde voedings- en levensstijl. In 2004 studeerde zij af als biologisch en farmaceutisch laborant, waarbij zij door haar werk in de apotheek eveneens kennis heeft over de combinatie van voeding en medicatie.

Aanwezig op: dinsdagavond

Telefoonnummer: 0483/81.93.48  

E-mailadres: dietiste.fatima@outlook.com

Tarieven: 

  • Eerste consultatie (60min): €50 

  • Tweede consultatie (30min): €35 

  • Opvolgconsultaties (20-30min): €25 

IMG_0104.JPG

Els Mampaey

Klinisch neuropsycholoog

Els Mampaey studeerde in 1998 af als master in de Klinische Psychologie en volgde nadien de  tweejarige interuniversitaire vervolgopleiding Klinische Neuropsychologie.
 

Zij is gespecialiseerd in neuropsychologisch onderzoek bij cognitieve klachten zoals een moeizame concentratie, een minder sterk geheugen of leermoeilijkheden.  Zowel kinderen, jongeren, volwassen en ouderen kunnen bij haar terecht voor het beoordelen van de cognitieve vaardigheden. 

 

Je kan ook cognitieve revalidatie en training volgen.  Cognitieve revalidatie is het trainen van onder meer aandacht, werkgeheugen, perceptie en geheugen door online oefeningen.  Het oefentraject wordt afgestemd op wat er voor jou nodig is.  

 

Je ontvangt informatie over de werkwijze en de tarieven voor je aan een neuropsychologisch onderzoek of een cognitieve training begint.

Telefoonnummer: 0475/89.85.13
E-mailadres: els.mampaey@telenet.be

Meer informatie: www.neuropsychologie.be

Dr Jasper Van Lieshout 

Neurochirurg

Dr. Jasper van Lieshout studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daar behaalde hij tevens zijn doctoraat in de neurochirurgie met een proefschrift over de acute behandeling van aneurysmatische subarachnoidale bloedingen.

 

Hij doorliep zijn opleiding tot neurochirurg aan het Universitair Ziekenhuis in Düsseldorf met specialisatiejaren in het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. Onder leiding van Prof. H.-J. Steiger en Prof. D. Hänggi volgde hij daarna fellowships in complexe spinale en schedelbasischirurgie aan het Universitair Ziekenhuis van Düsseldorf.

 

Na meerdere jaren als senior staflid verbonden te zijn geweest aan het Universitair Centrum voor Neurochirurgie in Düsseldorf, is hij sinds 2022 werkzaam in de dienst neurochirurgie van de GZA en ZNA ziekenhuizen te Antwerpen.

 

Dr. van Lieshout beoefent de algemene neurochirurgie met specifieke interesse in de minimaal invasieve en complexe wervelkolomchirurgie; onder andere voor spinale metastasen en tumoren, deformiteiten bij volwassenen en spinale revisiechirurgie. 

Aanwezig op: woensdagnamiddag

Telefoonnummer voor afspraak: 03 443 37 71

E-mailadres: info@neurochirurgiegroep.be

Meer informatie: www.neurochirurgiegroep.be

bottom of page